Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Traductor castellà

La traducció castellà - català i català - castellà és un dels molts serveis que oferim a la nostra agència de traducció.

Estem especialitzats en la traducció i en la traducció jurada del i al castellà de tot tipus de textos científics, financers, jurídic i tècnics (àrees d’especialització). Gràcies al nostre servei de traducció jurada en castellà podreu certificar davant qualsevol entitat que la traducció presentada es correspon amb l’original.

Les traduccions castellà-català i català-castellà passen per les dues fases essencials en tot tipus de traducció:

I. Traducció
Els nostres traductors de castellà i català nadius, professionals avalats per una àmplia experiència, amb una àmplia formació acadèmica, tradueixen únicament a la seva llengua materna i només textos en els quals estan especialitzats. Tot això es du a terme amb l’ajuda de les darreres tecnologies en la traducció de castellà, la qual cosa garanteix sempre els millors resultats.

IICorrecció i revisió
Per assegurar una total fluïdesa i la perfecció lingüística més gran possible, els treballs són revisats per la nostra agència. Per una tarifa addicional (generalment un terç del preu de la traducció) també oferim l’opció d’una revisió i  correcció addicional realitzada per traductors o revisors nadius especialitzats en l’àrea en qüestió. Oferim servei de resum bilingüe per a textos en castellà i català dels quals no necessiteu una traducció completa.

A Mondo Agit, una empresa internacional amb oficines a tot Europa, la nostra feina es regeix sempre pels nostres principis. Els nostres terminis de lliurament i els nostres preus, altament competitius, ens converteixen en la vostra millor opció. Feu la prova, si busqueu un traductor de castellà, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres o envieu-nos per e-mail una sol•licitud de pressupost.