Pressupost d'altres serveis

Per rebre un pressupost totalment gratuït i sense compromís només cal emplenar el formulari següent. Ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible.

Tots els camps marcats amb asterisc * són obligatoris. 

Només es poden enviar els fitxers d’un en un. Si voleu enviar més fitxers abans els haureu de comprimir i convertir-los en un de sol.

Un cop que premeu el botó "Enviar", espereu fins que sorgeixi la notificació que indica que el formulari s’ha enviat correctament.

Formulario varios CAT

Formulari de pressupost altres serveis
No importa data de lliurament
D'acord amb emmagatzematge de dades*
Accepto condicions de contractació*

Instruccions per emplenar el formulari:

Les tarifes variaran en funció de la dificultat dels textos, de la longitud, el format origen i final, dels terminis de lliurament, així com dels idiomes i de l’estat del text en general.

És molt important que adjunteu tot el text per tal que puguem pressupostar la feina amb exactitud. Només es tindran en compte els fitxers que ens envieu.

Només es poden enviar els fitxers d’un en un. Si voleu enviar més fitxers abans els haureu de comprimir i convertir-los en un de sol. També podeu enviar els vostres documents per e-mail.

Tots els document que s’enviïn a Mondo Agit es tractaran confidencialment i romandran propietat dels seus posseïdors. El client es mostra conforme a l’emmagatzematge amb fins administratius de les seves dades de conformitat amb la normativa de protecció de dades. El client podrà revocar la seva conformitat en qualsevol moment.