Traducció de textos

Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Aquestes són les fases en la traducció de textos en l'agència Mondo Agit:

Després d'haver resolt tots els dubtes, li enviem, en un termini mínim, un pressupost detallat del que costarà la traducció del text que ens hagi enviat.

A continuació, si voleu que ens fem càrrec de la traducció del seu escrit, el coordinador de projectes decidirà segons la urgència i el tipus de text quin dels nostres traductors és el més adequat per dur a terme la traducció. També haurà de decidir quines són les eines d'assistència a la traducció més adequades per al treball.

El traductor triat, seleccionat tenint en compte la seva experiència, combinació lingüística i especialitat, s'informarà i documentarà, si cal, per així poder estar segur d'entendre fins al més mínim detall.

Un cop llegit i captat el text, buscarà documents de referència que l'ajudaran a traduir i redactar el text en la llengua destí amb la major naturalitat possible. El traductor aplicarà la terminologia del client, en cas que aquesta existeixi.

Sovint s'usen en la traducció eines d'ajuda, com ara memòries i programes, que ajuden al traductor a realitzar el seu treball de la manera més exacta i eficient possible.

Acabada la fase de traducció, en cas que es contractin els serveis addicionals de revisió, un segon traductor o corrector, s'ocuparà de portar a terme la revisió a fons del text traduït. Finalment, l'agència s'ocuparà de realitzar un últim control de la traducció, de manera que puguem estar segurs d'haver eliminat tota incorrecció de la traducció. Si desitja una traducció segons la Norma UNE-EN-15038: 2006, haurà d'optar per aquesta opció. 

Si no ha contractat els serveis addicionals de revisió, després d'acabar la fase de traducció, l'agència s'ocuparà de fer una petita revisió per verificar que la traducció està en ordre i lliurarà el text directament al client

En cas que tingui algun dubte respecte a la traducció abans de començar, durant o un cop acabat el treball, el coordinador de projectes s'ocuparà d'aclarir les qüestions.

Oferim tant el servei de traducció sense el de revisió, per a aquells documents que no es vagin a publicar, en què la perfecció lingüística sigui secundària, com el servei de correcció sense el de traducció, per quan vulgui assegurar-se que el seu text sigui impecable.

A Mondo Agit es realitzen traduccions de textos de qualsevol a qualsevol format, en qualsevol dels idiomes que oferim, com ara l'anglès, alemany, italià, francès ...

Per assegurar una total fluïdesa i la major perfecció lingüística possible, totes les traduccions són realitzades per nadius i poden ser revisades de forma addicional.

Descobriu un nou concepte de comoditat i fiabilitat, proveu-ho: envieu-nos una sol•licitud de pressupost o poseu-vos en contacte amb nosaltres.