Oficina a Sagunt

Mondo Agit inaugura nova oficina a Sagunt

07.12.2009

Mondo Agit, S.L., pertanyent al grup internacional Mondo Agit amb seu a Madrid i amb oficines a Stuttgart (Alemanya), Gènova (Itàlia) i Gant (Bèlgica), inaugura una nova sucursal a la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de consolidar-se al mercat nacional espanyol. La nova sucursal està situada a la ciutat de Sagunt, una important ciutat industrial que es troba a uns escassos 28 quilòmetres al nord de València.

Mondo Agit ha escollit la Comunitat Valenciana com a localització per a la seva segona oficina dins el territori espanyol perquè és una de les comunitats autònomes més importants i amb més projecció de tota Espanya. És la quarta comunitat per nombre d’habitants, amb una població d’uns cinc milions de persones, i també la quarta per Producte Interior Brut.
La ciutat de Sagunt compte amb una població d’uns 65.000 habitants, i és un important enclavament industrial, especialment del sector siderúrgic.

La nostra agència us seguirà oferint tots els nostres serveis amb la qualitat ja habitual, tant des de Madrid com ara també des de Sagunt.

Com sempre, trobareu més informació a la nostra pàgina web www.mondoagit.cat.