Agència de traducció Mondo Agit

Mondo Agit, S.L. forma part del grup internacional Mondo Agit, que treballa des de Barcelona, Madrid, València, Stuttgart, Gènova, Porto i Londres i ofereix des de finals del 2005 serveis professionals lingüístics.

Tota feina realitzada a Mondo Agit es regeix pels nostres principis que constitueixen l’essència de la nostra agència i que, per aquest motiu, se segueixen estrictament: qualitat i professionalitat, servei, rapidesa i fiabilitat, flexibilitat.

Els nostres traductors i intèrprets nadius -professionals avalats per una àmplia experiència- tradueixen únicament a la seva llengua materna, la qual cosa garanteix sempre els millors resultats.

Deixeu que us ajudem amb el nostre servei de disseny i traducció a construir el pont que us unirà a nous mercats i us ajudarà a expandir la vostra empresa. Convertim junts els límits en oportunitats.

A Mondo Agit estem segurs que ens podem convertir en un soci imprescindible per a vosaltres. Som empresaris, som traductors i som dissenyadors que tracten d’oferir constantment perfecció al millor preu possible en cadascuna de les feines.

 

Dades de Mondo Agit, S.L.