Traductor jurat castellà

Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Servei de traducció jurada castellà

Mondo Agit ofereix serveis de traducció jurada castellà-català i català-castellà. La traducció jurada del o al castellà és necessària per poder assegurar que la traducció es correspon amb el text original. Sol ser, a més, requisit previ per a la legalització de documents.

Gràcies a aquest servei de traducció jurada en castellà, disposarà de la traducció jurada dels vostres documents en un temps rècord i a un preu molt interessant. Ens ocupem de la traducció jurada en castellà de tot tipus de documents científics, tècnics, jurídics i financers.

Els nostres traductors jurats de castellà són traductors professionals que només tradueixen en els camps de la seva especialitat i que estan capacitats i avalats per l’Estat per a la traducció i jura de documents.

Informació addicional sobre el reconeixement i convalidació de les traduccions jurades.

Si el vostre document no requereix jura, també oferim un servei de traducció al castellà no jurada.

A Mondo Agit, una empresa internacional amb oficines a tot Europa, la nostra feina de traducció es regeix sempre pels nostres principis. Els nostres terminis de lliurament i els nostres preus, altament competitius, ens converteixen en la vostra millor opció. 

Feu la prova, si necessiteu un traductor jurat de castellà, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Disponibles en tots els idiomes,
a tot arreu


Contacti’ns