Transcripció

Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Servei de transcripció d'àudio o vídeo

Mitjançant el nostre servei de transcripció podrà registrar per escrit qualsevol informació que es trobi en format àudio o vídeo, tant si el vídeo o àudio es troba en format digital o no. Treballem amb cintes d'àudio, DVD, CD, cintes en VHS i tot tipus de formats digitals (mp3, wav, mov, avi, mpeg, etc). El nostre servei de transcripció és ràpid i exacte i pot combinar-se amb el servei de subtitulat o amb el de traducció

Per a la transcripció d'àudio o vídeo només haurà d'enviar per missatger o per internet (via FTP, per exemple) la cinta o fitxer que vol transcriure. Quan haguem rebut el vídeo o àudio podrem pressupostar i fer-li arribar la nostra oferta. En cas que accepti el pressupost, realitzarem la transcripció dels arxius o cintes i li enviarem el més ràpidament possible.

El lliurament de la transcripció es pot fer en CD, DVD, per internet (pdf, doc(x), .txt, etc.) o imprès en paper, segons les preferències del client.

Si el que desitja és transcriure un vídeo o àudio des d'un altre idioma a l'espanyol, comptem amb professionals capaços de transcriure en poc temps els seus arxius. També podem transcriure l'espanyol a un oa diversos idiomes estrangers. En aquests casos un nadiu de l'idioma original transcriu primer el text ia continuació un traductor nadiu de l'idioma al qual es vol traduir la transcripció tradueix el text.

 

Tota informació o arxiu rebut per elaborar el pressupost i per a la posterior execució del treball serà tractat confidencialment i continuarà sent propietat del seu amo.

Disponibles en tots els idiomes,
a tot arreu


Contacti’ns