Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Servei de traducció técnica

Mondo Agit us ofereix el servei de traducció tècnica. Gràcies als nostres experimentats traductors, àmpliament formats en els seus camps respectius, la nostra traducció tècnica ofereix una qualitat superior.

En cas que ho requereixi, a Mondo Agit oferim la possibilitat de contractar la traducció jurada per als seus textos tècnics.

Naturalment, totes les traduccions les duen a terme traductors nadius especialitzats en el tema i després les revisen altres experts per oferir, així, el millor producte final possible. Per a la realització de les traduccions, els nostres traductors es basen en les darreres tecnologies de traducció.

Les traduccions tècniques, com totes les altres, consten de dues parts imprescindibles:

  • La lectura i comprensió del text original. Aquesta tasca només és possible si el traductor coneix el significat dels nombrosos tecnicismes i entén els complicats raonaments que caracteritzen el text tècnic.
  • La redacció de la traducció tècnica. Per dur a terme aquesta segona part de la traducció, el traductor haurà de ser capaç d’escriure correctament, conèixer a la perfecció l’argot l'tècnic en l’idioma de destí i tenir un gran domini de l’idioma, per a la qual cosa és imprescindible ser nadiu o bilingüe.

Un cop traduït el text, s’inicia la revisió, que duen a terme revisors o traductors nadius.

Àrees d’especialització:

Agronomia, aeronàutica, arquitectura, automobilística, camins, construcció, electrònica, electricitat, energies renovables, maquinari, impremta, indústria aeroespacial, indústria energètica, indústria metal•lúrgica, multimèdia, indústria naval, indústria petroquímica, informàtica general, Internet, mecànica, mines, programació, SAP, xarxes, robòtica, sistemes, programari, telecomunicacions...