Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Servei de traducció científica

Mondo Agit us ofereix el servei de traducció científica. Gràcies als nostres experimentats traductors, àmpliament formats en els seus camps respectius, la nostra traducció científica ofereix una qualitat superior.

En cas que ho requereixi, a Mondo Agit oferim la possibilitat de contractar la traducció jurada per als seus textos científics.

Naturalment, totes les traduccions les duen a terme traductors nadius especialitzats en el tema i després les revisen altres experts per oferir, així, el millor producte final possible.

Per a la realització de les traduccions, els nostres traductors es basen en les darreres tecnologies de traducció.

 

 

Les traduccions científiques, com totes les altres, consten de dues parts imprescindibles:

  • La lectura i comprensió del text original. Aquesta tasca només és possible si el traductor coneix el significat dels nombrosos tecnicismes i entén els complicats raonaments que caracteritzen el text científic.
  • La redacció de la traducció científica. Per dur a terme aquesta segona part de la traducció, el traductor haurà de ser capaç d’escriure correctament, conèixer a la perfecció l’argot científic en l’idioma de destí i tenir un gran domini de l’idioma, per a la qual cosa és imprescindible ser nadiu o bilingüe.

Un cop traduït el text, es procedeix a la revisió, que duen a terme revisors o traductors científics nadius.

Àrees d’especialització:

Biologia, ecologia, farmacèutica, física, genètica, geografia, arqueologia, medicina, nutrició, òptica, química, psicologia, veterinària…