Traduccions gratuïtes per ONG

Traducció gratuïta de pàgines web i textos

El projecte
MondoAgit és una empresa que treballa amb l'idioma i amb les noves tecnologies, especialment Internet, per això hem optat per ajudar allà on millor ho podem fer, en allò que som especialistes, oferint serveis gratuïts de traducció de pàgines web i textos per a associacions sense ànim de lucre, d'aquesta manera, hem creat la iniciativa PerMondo.

Per descomptat, no es pot traduir gratuïtament qualsevol tipus de pàgina web o text, ja que la traducció, fins i tot portada a terme amb temps, per nosaltres mateixos o per col·laboradors voluntaris externs, comporta un alt cost. Així, la traducció i localització de 1.500 a 2.000 paraules suposa com a mínim un dia de treball. Per aquesta raó, hem decidit establir certes condicions que trobaràs en l'apartat requisits.

Per donar-se d'alta i beneficiar-se d'aquest servei
En cas que formis part d'una associació o iniciativa que compleixi amb els requisits, accedeix al nostre formulari per a associacions i omple'l segons les instruccions.

Si vols col·laborar
Per col·laborar, per descomptat, el primer que pots fer és córrer la veu i si coneixes una iniciativa que compleixi els requisits o ets membre d'ella, avisa’ns.

Si et sents capacitat i vols col·laborar com a traductor en aquest projecte accedeix a l'apartat traductors voluntaris o omple directament el formulari per a voluntaris.

Rerefons
Existeixen moltes formes de col·laborar i intentar fer aquest món millor o almenys intentar evitar que empitjori. Moltes raons per les quals aixecar-se i actuar, per les quals intentar aturar les injustícies.En moments com aquest, en plena crisi econòmica mundial, quan veiem la gent al nostre voltant perdre els seus treballs, les seves possessions i en definitiva gran part del que tenien, és quan hom s’atura a pensar Què puc fer per ajudar? És possible canviar alguna cosa?

L'agència de traducció MondoAgit va començar a operar l'any 2005, una empresa jove en termes generals, però no tant per a una agència de traducció.

Arriba un moment en l'evolució de tota empresa, en el qual els empresaris, amb els seus empleats i col·laboradors s'adonen que la vida els tracta bé, que estan tenint sort i que, per molts mèrits propis que hagin pogut acumular, no poden justificar el seu èxit únicament pel que han fet, i per això, se senten obligats a retornar alguna cosa al món, a fer alguna cosa pels altres. Ara bé, el difícil és trobar una forma útil i viable de fer això.

Per què la pàgina web?
Hem decidit oferir el servei gratuït per a pàgines web per diverses raons. Una ja l’exposàvem més amunt: es tracta d'una de les nostres especialitats. Una altra és que és una bona forma de donar-se a conèixer, per als voluntaris i per a la nostra agència. No obstant això, la raó principal es troba en l'essència mateixa de la pàgina web: una pàgina web és (generalment) gratuïta i comparteix amb tots els seus continguts.

Preguntes?
Per demanar més informació pots enviar un missatge a info(arrova)permondo.eu. No oblidis escriure l'assumpte (per exemple "informació sobre traducció gratuïta".

 

Important! No envieu missatges preguntant pel servei gratuït de localització a la direcció de treball apuntada a l'apartat de contacte. Envieu el missatge a l'adreça indicada més amunt. Aquest servei s'ofereix sense cap tipus de garantia i no està destinat a empreses.