Mondo Agit obre les seues portes a Barcelona

29.08.2014

MondoAgit, l’excel•lència en la traducció, obre les seues portes a Barcelona

Génova, Londres, Madrid, Oporto, París, Stuttgart … I ara per fi Barcelona. L’empresa internacional de traducció MondoAgit ha obert una nova oficina a la ciutat comtal per donar servei en català de traducció i interpretació a qualsevol llengua: alemany, àrab, xinès, danès, francès, grec, holandès, anglès, italià, japonès, polonès, portuguès, rus, turc...

Cal destacar que l’agència MondoAgit, ara per tant a Catalunya, ofereix serveis de traducció i interpretació a la major part de països i ciutats del món. I és reconeguda per la fiabilitat i rapidesa en els seus treballs.

Amb un recorregut de 8 anys compta amb un grup de professionals, traductors i intèrprets nadius, minuciosos, experts en la seva matèria. I disposa de professionals molt especialitzats, en àrees com ara el llenguatge tècnic, científic, jurídic o financer.

Els nostres serveis són: traducció, traducció jurada, legalització de documents, traducció especialitzada, interpretació, traducció de pàgines web i software, redacció i revisió, multimèdia. I a l’àmbit català oferim també interpretació en llengua de signes per a persones sordes.

Situada a Barcelona, al barri del Guinardo, la nova oficina de MondoAgit vol oferir un servei d’excel•lència a tot l’àmbit lingüístic del català. Per això també ofereix traduccions especifiques als diferents dialectes de la llengua.