Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Legalització de documents en rus

Mondo Agit ofereix als seus clients la possibilitat de contractar, de manera addicional a la traducció jurada de rus, el servei de legalització de documents en rus.

Si desitja contractar aquest servei addicional, haurà d'avisar d'això durant la fase de petició de pressupost (via email, telèfon o al formulari de pressupost per a traduccions).

Passos a seguir en la tramitació de les seves traduccions jurades i la seva posterior legalització:

1. El primer pas és informar a consciència en l'administració davant la qual hem de presentar el document en qüestió. En cas de dubte, també podrà consultar-nos a nosaltres via telefònica o per e-mail. Estarem encantats de donar-li una guia que li faciliti el camí, de vegades certament complicat. Col·laborem en la legalització de documents en rus amb una gestoria administrativa a la qual podrà dirigir-se a través de la nostra agència o directament, si així ho prefereix.

2. Haurà de fer-nos arribar tota la documentació original que necessiti traduir de forma jurada per a la posterior legalització. Podrà remetre'ns la documentació per missatgeria o lliurar-la directament a les nostres oficines dins del nostre horari d'atenció al públic.

3. Un cop confirmat el pressupost, procedirem a realitzar la traducció jurada per un traductor jurat nomenat pel MAEC. Aquest procés tindrà generalment un termini mínim de 2 a 3 dies laborables.

4. Mentre realitzem la traducció jurada en rus, demanarem cita prèvia al MAEC, per a això necessitarem que ens faciliti:
- Nom i cognoms del titular del document.
- Data d'expedició del document.

De mitjana el termini actual per tramitar la legalització d'un document en rus pel MAEC sol ser de 2 a 3 dies laborables. Aquesta espera es deu a l'obtenció de la cita prèvia més que a la legalització en ella mateixa.

5. Finalitzada la traducció jurada, portarem aquesta al costat de l'original del document per procedir amb la seva legalització en el MAEC.

6. A partir d'aquest moment podrà recollir els seus documents traduïts i degudament legalitzats directament a les nostres oficines, o si ho prefereix, procedirem a enviar-li els seus documents (original, traducció jurada i legalitzada) per missatgeria a qualsevol lloc d'Espanya.

Disponibles en tots els idiomes,
a tot arreu


Contacti’ns