Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Legalització de documents en espanyol

Mondo Agit ofereix als seus clients la possibilitat de contractar, de manera addicional a la traducció jurada d'espanyol, el servei de legalització de documents en espanyol.

Si desitja contractar aquest servei addicional, haurà d'avisar d'això durant la fase de petició de pressupost (via email, telèfon o al formulari de pressupost per a traduccions).

Passos a seguir en la tramitació de les seves traduccions jurades i la seva posterior legalització:

1. El primer pas és informar a consciència en l'administració davant la qual hem de presentar el document en qüestió. En cas de dubte, també podrà consultar-nos a nosaltres via telefònica o per e-mail. Estarem encantats de donar-li una guia que li faciliti el camí, de vegades certament complicat. Col·laborem en la legalització de documents en espanyol amb una gestoria administrativa a la qual podrà dirigir-se a través de la nostra agència o directament, si així ho prefereix.

2. Haurà de fer-nos arribar tota la documentació original que necessiti traduir de forma jurada per a la posterior legalització. Podrà remetre'ns la documentació per missatgeria o lliurar-la directament a les nostres oficines dins del nostre horari d'atenció al públic.

3. Un cop confirmat el pressupost, procedirem a realitzar la traducció jurada per un traductor jurat nomenat pel MAEC. Aquest procés tindrà generalment un termini mínim de 2 a 3 dies laborables.

4. Mentre realitzem la traducció jurada en espanyol, demanarem cita prèvia al MAEC, per a això necessitarem que ens faciliti:
- Nom i cognoms del titular del document.
- Data d'expedició del document.

De mitjana el termini actual per tramitar la legalització d'un document en espanyol pel MAEC sol ser de 2 a 3 dies laborables. Aquesta espera es deu a l'obtenció de la cita prèvia més que a la legalització en ella mateixa.

5. Finalitzada la traducció jurada, portarem aquesta al costat de l'original del document per procedir amb la seva legalització en el MAEC.

6. A partir d'aquest moment podrà recollir els seus documents traduïts i degudament legalitzats directament a les nostres oficines, o si ho prefereix, procedirem a enviar-li els seus documents (original, traducció jurada i legalitzada) per missatgeria a qualsevol lloc d'Espanya.

Disponibles en tots els idiomes,
a tot arreu


Contacti’ns