Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Interpretació xiuxiuejada

En el servei d'interpretació xiuxiuejada o "chuchotage", l'intèrpret tradueix el discurs d'un idioma que la majoria dels reunits entén. L'orador i els participants parlaran de manera normal, sense cap tipus de descans i l'intèrpret traduirà al seu client, en veu baixa, xiuxiuejant, el que es digui a la reunió. En certes ocasions també traduirà a la resta dels reunits allò que digui el seu client. En aquest cas l'intèrpret haurà de ser natiu en la mateixa llengua que el seu client i entendre a la perfecció l'idioma en què es desenvolupi l'esdeveniment.

La interpretació xiuxiuejada és pròpia de reunions, entrevistes, conferències i, en general, esdeveniments als quals acudeix un públic i un orador que tenen un idioma comú però diferent del que parla el client.

En el cas de la interpretació xiuxiuejada la major dificultat per al client i el seu intèrpret es deriva dels problemes acústics inherents a aquesta situació. Un altre desavantatge és la molèstia que suposa per als oients propers a l'intèrpret el soroll constant. Tècnicament no té major complexitat.

Si vol informació sobre quines són les ciutats en què oferim serveis d'interpretació xiuxiuejada accedeixi al nostre servei d'intèrpret per ciutats.

Per a més informació truqueu-nos o envieu-nos una petició de pressupost.

Disponibles en tots els idiomes,
a tot arreu


Contacti’ns