Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Interpretació d'enllaç en negociacions

El servei d'intèrpret d'enllaç serveix, com el propi nom indica, de vincle entre dues parts que parlen idiomes diferents. Per evitar el caos, no es sol contractar per negociacions de més de quatre o cinc persones en total (en aquest cas pot ser preferible la interpretació simultània).

Un dels camps principals de la interpretació d'enllaç és el dels negocis (per a altres tipus d'interpretació d'enllaç vegeu l'apartat acompanyament). L'intèrpret ha de conèixer molt bé els idiomes amb els que treballi i traduirà el que uns i altres diguin.

 

 

Encara que en general, en la interpretació d'enllaç, l'intèrpret no necessita el mateix tipus de preparació que en la simultània o consecutiva, sí que és important que client i intèrpret hagin planejat prèviament la trobada. Sens dubte, com més sàpiga l'intèrpret de l'assumpte, l'empresa i en general el sector del client, majors seran les probabilitats d'èxit en la negociació.

Si vol saber a quines ciutats oferim serveis d'interpretació d'enllaç accedeixi al nostre servei d'intèrpret per ciutats.

Per a més informació truqueu-nos o envieu-nos una petició de pressupost.

 

 

Disponibles en tots els idiomes,
a tot arreu


Contacti’ns