Necessita un pressupost gratuït i sense compromís?

Sol•liciti pressupost

Intèrpret de rus

La interpretació de rus és un dels serveis que oferim a la nostra agència.

La nostra agència de traducció posa a la vostra disposició intèrprets de rus especialitzats en tota mena d’esdeveniments i reunions. Oferim serveis d’interpretació simultània, consecutiva, d’enllaç i xiuxiuejada. També disposem d’intèrprets jurats d'rus.

Tots els nostres intèrprets de rus són professionals avalats per una àmplia experiència i especialitzats en les àrees respectives.

Els nostres intèrprets treballaran sobre la documentació obtinguda i, si calgués, prepararan amb el client, per contacte telefònic o cara a cara, la trobada.
Recomanem enviar la documentació per a l’intèrpret de rus amb una setmana o, com a mínim, amb dos dies d’antelació, perquè d’una altra manera no es podrà assegurar la qualitat del servei d’interpretació.

A Mondo Agit ens regim pels nostres principis fonamentals. La nostra qualitat i els nostres preus, altament competitius, ens converteixen en la vostra millor opció. Feu la prova: si busqueu un intèrpret de rus, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

Per obtenir més informació, truqueu-nos o envieu-nos una sol•licitud de pressupost. Para más información póngase en contacto con nosotros o envíenos una petición de presupuesto.

Nota: Tots els documents que es reben a la nostra agència de traducció es tracten confidencialment i romandran com a propietat del seu posseïdor des del moment de la sol•licitud del pressupost per al servei d’intèrpret rus.

Disponibles en tots els idiomes,
a tot arreu


Contacti’ns